АКТУЕЛНО – 15. ФЕБРУАР 2017. КОНТРА ПРОТЕСТ - „ЗМИЈЕ У НЕДРИМА“

Војска и полиција Србије су за 11. Фебруар ове године  најавили и одржали протест испред зграде Владе  Републике Србије. У исто време са супротне стране улице испред  зграде МИП Србије одржан је контрамитинг организован од стране неких фантомских ветеранских организација предвођених Сашом Дујовићем. Те фантомске ветеранске организације основане су уз благослов и финансијску потпору министра Александра Вулина и државног секретара Драгана Поповића.

Саша Дујовић који мења политичке странке чешће него доњи веш организовао је контрамитинг на истом месту и у исто време када и незадовољни припадници војске и полиције.

Кога је то Саша Дујовић довео да се конфронтира са незадовољним припадницима војске и полиције? Наравно у питању су  мање групе  ратних  ветерана који су организовано дошли у Београд  да контрирају војсци и полицији са којима су у истом рову у прошлим ратовима раме уз раме ратовали или били рањавани.

Овога пута Саша Дујовић, прелетач без преседана, је са својим САБОР-ом превазишао  самог себе. Уз јако озвучење из кога је трештала музика покушао је да надјача говорнике из војске и полиције и тиме се додатно додвори својим менторима и послодавцима Александру Вулину и Драгану Поповићу.

Данас, Саша Дујовић организатор контра протеста  протесту војске  и полиције, сутра против неких других, а колико прекосутра на челу колоне која ће да руши владу јер ће то  бити политички и финансијски профитабилније . То је политички и људски морал  људи попут Саше Дујовића. Са његовог становишта то је у реду, јер све има своју цену.

Нама нису јасни они попут министра Вулина који се окружују људима попут Дујовића, Поповића, Јаблановића и њима сличним, гајећи свесно „змију у недрима“, или се ипак ради о томе да се сличан сличном радује?

За разлику од Саше Дујовића  и његовог САБОР-а,   којима   је крајњи и једини циљ остваривање личне материјалне користи, УДРУЖЕЊЕ СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ се није никада, нити ће се икада упуштати у политиканство и слуганство било коме па макар то били актуелни Министар Вулин и његов Државни секретар Драган Поповић.  

СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ