ВАЖНО САОПШТЕЊЕ УЧЕСНИЦИМА РАТА ИЗ 1999. ГОДИНЕ - РАТНЕ ДНЕВНИЦЕ

СУДОВИ  СУ  НАЈЗАД  ПОЧЕЛИ ДА ПРЕСУЂУЈУ ПО ЗАКОНУ И ПРАВДИ. Тужбе које је АДВОКАТ НАШЕГ УДРУЖЕЊА  СРЂАН  АЛЕКСИЋ са својим правним тимом  покренуо  пред  Судовима у великом броју градова Србије,   од септембра месеца 2016.године, по основу дискриминације грађана су пресуђене  у  корист  Ветерана. 

Позивамо Вас да у најкраћем могућем року доставите неопходну документацију за покретање тужби како бисмо  до марта месеца  добили што већи број пресуда у нашу корист. Документацију доставите у општинска удружења СРПСКИХ РАТНИХ ВЕТЕРАНА. За све информације  можете се обратити на  телефоне који се налазе на сајту.

Подсећамо Вас да су ратни ветерани са југа Србије ( Топлички округ) 2008.године добили у просеку по 3000,00 евра. Наш захтев је да износ МАРА БТИ ИСТИ ЗА СВЕ ДРУГЕ ВЕТЕРАНЕ, али УВЕЋАН  за камате које регулишу законски прописи.

УПОЗОРЕЊЕ : Обавештавамо наше чланове да су се појавили лажни адвокати који нуде своје  услуге  ратним ветеранима за покретање тужби за ратне дневнице, а иза чега се најчешће крију сумњиве намере и финансијска превара . Зато,  молимо све ратне ветеране учеснике у рату  1999. Године да захтеве за покретање тужби подносе искључиво у регистрованим Удружењима  СРПСКИХ РАТНИХ ВЕТЕРАНА који се налазе у 90 градова Србије.