ДРУГА ПОДЕЛА ВОЋА, ПОВРЋА И СОКОВА

Дана 03. децембра Српски Ратни Ветерани су поново, по други пут организовали поделу свежег воћа, поврћа и сокова социјално угроженим члановима удружења, али и грађанима, нашим комшијама и суграђанима.

Захваљујући сарадњи са Банком Хране Србије, која је чланица Европске федерације Банки Храна – ФЕБА, у могућности смо да обезбедимо довољне количине хране за организовање оваквих активности. Овом приликом им се најсрдачније захваљујемо.

За ову поделу обезбеђено је неколико стотина килограма свежег воћа, поврћа и сокова, од банана, мандарина, јабука до кромпира, шаргарепе и тиквица. Успели смо да ову скромну помоћ поделимо још већем броју људи којима је потребна него прошли пут, наша процена је да је на данашњу поделу дошло преко 60 људи. Организацију и поделу је предводио Председник Српских Ратних Ветерана Миле Милошевић са групом наших чланова – ветерана.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве на телефон наше Централе 011/3565-058 и дођу да учествују у следећој акцији коју ћемо организовати врло брзо.