ЗАХТЕВ ПРЕДСЕДНКУ РЕПУБЛИКЕ И ВЛАДИ СРБИЈЕ ЗА ДОДЕЛУ ДРЖАВЉАНСТВА АЛБЕРТУ АХСАРБЕКОВИЧУ АНДИЕВУ

  У време војне акције дрским речником назване „МИЛОСРДНИ АНЂЕО„ у време када је на ноши погинула мала Милица Ракић у време када тадашња Савезна република Југославија није добила војну помоћ ни од братске нам Русије јер тадашњи председник Русије Борис Јељцин није сматрао да нам треба помоћ, тада се као добровољац на Косово упутио наш брат по вери Рус АЛБЕРТ АХСАРБЕКОВИЧ АНДИЕВ.

Овај човек од Србије није добио ни хвала иако је у борби са шиптсарским терористима изгубио око. Човек је изгуби око за Србију тачније за тадашњу СРЈ у чијем сатаву је била и Црна Гора тако да овај јунак није ратовао само за Србију него и за братску нам Црну  Гору.

За нашег брата који се није освртао на ставове тадашњег Руског Председника Јељцина ми СРПСКИ РАТНИ ВТЕРАНИ тражимо од Председника Србије Александра Вучића да по хитном поступку додели држављанство овом јунаку који је Божијом миолшћу остао жив.

Ако се Српска држављанстава деценијама уназад деле многима „заслужнима“ мање заслужнима или потпуно незаслужнима онда ми који смо се борили за ову земљу не да тражимо него захтевамо да се АЛБЕРТУ АХСАРБЕКОВИЧУ АНДИЕВУ сместа додели држављанство републике Србије.

СРПСКИ  РАТНИ  ВТЕРАНИ

Порука   хероја  Албетра Андиева српском народу:

„ Права према вама никада није било!
Увек су вас мрзели и има да вас мрзе док год постојите. Не због тога што сте лоши или добри, већ због тога што сте пркосни. Ако једног дана у очима бар једног Србина од хиљаду вас ја не видим тај пркос, ја ћу знати да вас више нема: постали сте робови, оно што су желели од вас да направе. Нисам се ја борио за робове, нисам се борио уз робове, и нисте ви овде мали Руси на Балкану, како неки воле да кажу, већ сте велики Срби код себе кући. И то треба да запамтите! "

Альерт Андиев