ОПШТИНСКИ ОДБОР У ЗАЈЕЧАРУ

Пети дан – пети одбор, данас је формиран општински одбор Српских Ратних Ветерана у Зајечару.
За Председника Општинског одбора у Зајечару, изабран је господин Раде Марковски, резрервни официр, породичан, частан и поштован човек у својој средини. Велика је част што је на челу нашег удружења у Зајечару баш господин Марковски, који је учесник и рата 1991 – 1992, а такође и одбране земље у рату 1999. године. Марковски Раде је као резервни официр водио своје војнике, резервисте и борце у рату, а сада ће као председник општинског одбора Српских Ратних Ветерана у Зајечару предводити и наше ветеране. На састанку у седишту Српских Ратних Ветерана у Београду, Председник удружења господин Миле Милошевић је уручио решење о регистрацији Општинског одбора Зајечар у Агенцији за привредне регистре Радету Марковском, том приликом су и договорене активности и план рада за наредни период.
Све ветеране, симпатизере и пријатеље Српских Ратних Ветерана са територије Зајечара позивамо да се јаве Радету Марковском и да се учлане у наше удружење.
Са задовољством констатујемо да смо урадили велику ствар ове недеље, по први пут смо организовали акцију нових удружења и успели смо да формирамо пет нових удружења. Председницима нових удружења и њиховим сарадницима желимо успех у раду и што више нових чланова и конкретних активности.
Овом приликом желимо да нагласимо и обавестимо све наше чланове, симпатизере и поштоваоце да је ова акција „Недеља нових удружења“ прва и да планирамо да организујемо још, желимо да у што скоријем периоду формирамо одбор Српских Ратних Ветерана у свакој општини и граду у Србији. Јер Српски Ратни Ветерани јесу највеће удружење ветерана у нашој земљи, а оно што је свима познато једини смо, искрени и прави борци за права ветерана у Србији.