ПАДАЈ СИЛО И НЕПРАВДО

 Бити ратни ветеран то је част. Припадати овој или оној ветеранској организацији ту већ може да се дискутује. Многи људи прави ратници који су играли плес са ђаволима ти људи знају о чему се ради, ради се о низу фантомских удружења која окупљају ветеране што је у реду али многа удружења блате лик сваког Српског ветерана јер у удружења примају људе који никада осим на ТВ-у нису видели рат, камоли омирисали барут.

Много је неправде и бола које подносимо сви ми учесници рата много тога смо осетили на својој кожи у души на телу  опет ми смо ми и можемо ми то некако поднети само је једно питање за све оне који би требало да се баве нашим проблемима.

„МОЖЕТЕ ЛИ ГОСПОДО ОБЈАСНИТИ МАЈЦИ КАКО ЈОЈ ЈЕ ПОГИНУЛО ДЕТЕ ? „

Нити можете нити хоћете наравно и не желите јер за Вас поштована господо ми ратни ветерани не постојимо иако смо живи, мрдамо, радимо нешто ко може да ради ко неможе тај попут магарета липса док трава не озелени . Буквално испада да и није битно што смо ми учествовали у ратовима и што су уз војнике и полицајце гинули и цивили и што је најжалосније убијали су зликовци и децу.

Да Вас подсетимо пре него уђемо у Вама тако блиску Европу која нас је тако крвнички тукла да је убијала све што се кретало по СРЈ  неке су нас тукли неке и убијали са безбедних пар хиљада метара висине из УСА и ЕУ  авиона истих оних са којима сте се пар година после рата дичили надлећући Сремска поља она поља у којима је свој крај доживео и „невидљиви“-можда је невидљив нама обичним бедницима и смртницима али БОГУ није невидљив. Исти ти авиони са не тако давног аеромитинга исти ти су надлетали и Београд  наш главни град који су немилице тукли пуних седамдесет и осам дана и ноћи.

„ГОСПОДО ПОЛИТИЧАРИ МИ ПОСТОЈИМО МИ СМО ЈОШ ЖИВИ“

Јесте ми смо Богу хвала и слава још живи али смо ми СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ једна потпуно обесправљена  за Вас шачица „тамо неких“...Не није тако ми смо сви људи са разним професијама и занимањима  чак имамо у нашим редовима феномен за Риплијеву рубрику“ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ“  у нашим редовима постоје факултетски образовани људи по занимању „превртачи корпи за отпатке“. Није људима замерити морају нешто јести јер Ви сте господо који сте самоодабрани на власти криви за сво ово стање те Вам се с'тога овим путем скреће пажња да не шаљете органе реда да кажњавају некога ко бурла по канти за смеће –немојте га дирати вероватно је Српски борац-ратник-ветеран.
Господо политичари срамота је Ваша не наша што Србија још нема усвојен закон о ветеранима. Закон који треба да штити сваког Српског ратника који се одазвао позиву и часно и поштено обавио своју патриотску дужност.