ПРОТЕСТ ИСПРЕД ВЛАДЕ СРБИЈЕ

Преко 1200 наших чланова, ратних ветерана, породица палих бораца и ратних војних инвалида окупило се данас испред Владе Србије да би протестовали због срамног односа власти, државе и ресорног Министарства према ветеранима. Нажалост, ни овај пут нико из Владе није нашао за сходно да се обрати или прими делегацију највећих удружења ратних ветерана, ратних војних инвалида и породица палих бораца. Несватљиво нам је јер смо очекивали да наша Влада по њиховим речима ради сваки дан, празницима, недељом и то по 25 сати дневно, али у Влади данас није било никога.
Обавештавамо све наше чланове и симпатизере да после овог протеста настављамо са даљим активностима и припремама акционог плана за борбу за наша права. Нећемо стати док не остваримо наша права. Председник удружења Миле Милошевић је позвао на следећи протест и предложио да се он одржи 24. марта на годишњицу почетка НАТО агресије на нашу земљу, што су окупљени са одушевљењем прихватили.
У борбу за наша права до победе.
СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ једини искрени и прави борци за права ветерана.

ВИДЕО1 ВИДЕО2 ВИДЕО3 ВИДЕО4 ВИДЕО5 ВИДЕО6 ВИДЕО7 ВИДЕО8 ВИДЕО9

ИЗВЕШТАВАЊЕ МЕДИЈА:

Тањуг, Н1, Радио Слободна Европа, Мој Нови Сад, Блиц, Е-новине, Вести.рс, Брус онлине, Актер, Нови магазин, РТС, Курир, Васељенска ТВ, Прелиставање, Експрес, Хепи ТВ, Главне вести, Б92, Нова економија,