РЕДОВНА ПОДЕЛА НАМИРНИЦА ИЗ ПРОГРАМА „ПОМАЖЕМО ДА ИМАЈУ И ОНИ КОЈИ НЕМАЈУ“

Као и до сада, сваке недеље организујемо поделу намирница (воћа и поврћа) у оквиру Програма „Помажемо да имају и они који немају“ који реализујемо са Компанијом „Делхаизе Србија“ односно МАКСИ и ТЕМПО продајним објектима и „Банком Хране“. Програм је започет у октобру месецу прошле године и закључно са данашњим даном преко нашег удружења подељено је преко 10 тона намирница (воћа и поврћа) социјално угроженим категоријама – од наших чланова, њихових породица до социјално угрожених грађана са територије ГО Раковица.

На данашњој подели дистрибуирано је преко тону и по свежег воћа и поврћа (поморанџи, јабука, грејпфрута, црног лука, кромпира и др.). Самој дистрибуцији и подели присуствовали су Председник удружења Српски Ратни Ветерани Миле Милошевић, госпођа Радмила Иветић са сарадницима из „Банке Хране“, представници ГО Раковица и представници медија који су направили репортаже о нашој акцији.

Са задовољством констатујемо да је данашњи велики одзив корисника нашег Програма довољан доказ о успешности спровођења наших активности. Данас је око хиљаду наших суграђана захваљујући Српским Ратним Ветеранима добило већу количину свежег воћа и поврћа. Настављамо и даље, видимо се на следећој подели.