СМЕНА МИНИСТРА ВУЛИНА , ОДМАХ !

Уважена госпођо Брнабић,

Ми СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ,  ми смо један део популације каја је крајње маргинализована и то у периоду од када смо овој држави требали као ратници па све до дана даншњег.

Сви ми, сви до једнога, носимо ожиљке на души телу и можда све то и не би толико болело ниједнога од нас да нам сада уместо непријатеља нове ударце не задаје члан Ваше владе, Ваш блиски сарадник који је после низа политичких функција сaда војни министар, тај човек се зове Александар Вулин.

Овај човек је дипломирани правник и веома добро би требало да зна како се поступа са ветеранима рата a то засигурно није овакав однос какав наведени господин има prema нама јер још као министар за борачка и социјална  питања не да није помогао ратним ветеранима напротив чак нам је и одмогао за то постоји низ доказа које смо спремни приказати не само домаћој већ и светској јавности. Однос Александра Вулина према нама је сраман и понижавајући.

Пошто никада нисми били дискриминаторски настројени уопште нас се не дотиче чињеница да је поменути г. Вулин министар војни иако није био војник, што значи да, не да не зна него појма нема шта значи рат уколико није погледао неки акциони филм – но филм је једно а стварност је нешто сасвим друго. Уосталом сада је окружен војском тако да ће можда нешто напокон схватити.

Пошто смо и ми људи од крви и меса, пошто имамо породице и желимо достојан живот тражимо само једно то је да као премијерка под хитно разрешите Александра Вулина свих јавних функција јер само тако можете помоћи нама СРПСКИМ РАТНИМ ВЕТЕРАНИМА. Уколико успете да учините ово и испуните наш захтев тада ћете учинити услугу за шездесет хиљада Српских ратних втерана.

Шездесет хиљада рањених, омаловажених, дискриминисаних људи није мало,  узмите у обзир да се на изнету цифру додају и чланови наших породица.

Госпођо Брнабић више не тражимо, не молимо,ми који смо прошли све најгоре да би ова држава живела имамо пуно право да захтевамо од Вас да по хитном поступку смените Александра Вулина.  

СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ