УРУЧИВАЊЕ ДИПЛОМА ПОЛАЗНИЦИМА ЕДУКАЦИЈЕ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈУ

Данас је завршена Едукација за преквалификацију незапослених чланова удружења кроз предавања, обуку и оспособљавање ради запослења и стварање материјалних добара и финансијских средстава самосталним радом. Пројекат је спровео у живот Општински одбор Стари Град Српских Ратних Ветерана, а финансиран је од стране Града Београда – Градске управе Града Београда – Секретаријата за социјалну заштиту.

Кроз вишемесечну теоријску и практичну наставу кроз рад, 9 (девет) наших сабораца – ветерана, чланова удружења Српски Ратни Ветерани са територије Града Београда је успешно завршило преквалификацију. Са задовољством констатујемо да су наши ветерани – полазници преквалификације сада обучени и оспособљени за самостално обављање послова из грађевинске струке. Уз помоћ нашег удружења али и наших чланова који су власници или радници у бројним приватним грађевинским фирмама у Београду, обезбедили смо да скоро сви полазници ове преквалификације нађу ново запослење.

Свечаном уручењу диплома – сертификата полазницима је присуствовао и Председник Српских Ратних Ветерана Миле Милошевић, који је лично уручио дипломе полазницима и честитао им на постигнутима резултатима, уједно им је пожелео срећу и успех на новим занимањима и пословима.

Нашим колегама и саборцима честитамо на успешно завршеној преквалификацији.