„ПОГЛЕДАЈ ДОМ СВОЈ, АНЂЕЛЕ“

Ми га тражили нисмо нама је рат наметнут  и наше је било да оправдамо заклетву коју смо дали а то је да ће мо бранити целовитост и уставни поредак СФРЈ то смо и чинили, многи су пошли и добровољно јер у крајевима где су се пробудиле авети прошлости било је много наше родбине , пријатеља, наше имовине-наше је било да све то одбранимо и да пробуђеним сатанистичким снагама профашистички оријентисаним покажемо да смо спремни да се ухватимо у коштац са њима-јер историја је учитељица живота.
 Поучени историјом нисмо могли дозволити да се иста понови и да се кољу деца , дојенчад ,да се парају утробе трудницама само зато што нису оно што би по мишљењу болесних умова требале да буду.

Ми се нашег учешћа у рату не стидимо и никада нам на памет неће пасти да се застидимо. Срам и стид треба да је оне који су рат започели , оне који су у рат ишли као лешинари да би пљачкали и да би себи обезбедили материјалну корист.

Они су се окористили али криво стечено није благословљено и Господ суди до трећега и четвртога колена и удара где највише боли.
Ратни профитери, дезертери....

То су нељуди који су себи обезбедили овоземаљско благо док ми који смо пошли у бој да бранимо слабе и немоћне ми смо сада задња рупа на свирали нас нико не познаје нити нас ико признаје ми смо обесправљени у пуном смислу ове речи.

У нашој мајци Србији постоје маргинализоване групе које уживају све бенефиције које постоје  неки не размишљају чак ни о томе да деци треба обезбеде књиге за школу јер за њихову децу школовање је бесплатно.

Где смо ми СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ у целој овој причи?

Нас и наше деце нема  ми за овај систем не постојимо иако су на власти још увек исти они који су на власти били и за време рата само сада нам не сервирају родољубиве песме сада нам сервирају  празне тањире  и живот без икакве перспективе.

Ви који сте на власти управо Ви сте ти који сте нас итекако подржавали у томе да учествујемо у рату зато сада учините нешто за нас и за нашу ветеранску популацију ми Вам нећемо остати дужни прећутаћемо да сте Ви  они који сте се богатили за време ратова целу једну деценију, на рачун нас СРПСКИХ РАТНИХ ВЕТЕРАНА и целог српског народа.
Ми ће мо ћутати да сте ти ратни профитери управо  Ви али да ли ће о свему ћутати народ? То незнамо и неможемо гарантовати јер народ ћути што је веома опасно вероватно је ово затишје пред буру.

Једно смо за сада сигурни то је да на нас немојте рачунати да крећемо против свога народа јер као прво ми СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ  нећемо и не желимо док су друге ствари сасвим јасне то је да смо ми из ратова дошли обогаљени, психички и телесно до краја живота исцрпљени .

Отворите очи властодршци и погледајте нас и породице оних који се из ровова никада нису вратили. Погледајте нас и сетите се да смо ми били ту да одбранимо своје у време када су многи од вас испијали пиво и уживали по белом свету.