18. МАРТ 2017. ГОДИНЕ - ВЕЛИКА НАМЕШТАЉКА: ТРЕЋИ ДЕО

„БОРО И РАМИЗ“

У наставку приче о удружењима која су под капом САБОР-а, а којима је Министарство за рад и социјална питања одобрило велика средства за реализацију пројектних активности за 2017. годину је Удружење ратних ветерана Косова и Метохије са седиштем у Лепосавићу.

Овом Удружењу је одобрено четири милона динара за реализацију пројектних активности. Удружење је регисровано 20.09.2013. године, а као заступник је наведен Александар Божовић који је уједно и председник. Удружење  је регистровано на адреси једног приватног стана у улици Немањина 3/5 у Лепосавићу.

По информацијама бораца из Лепосавића на поменутој адреси не постоје никакве званичне ознаке да је ту седиште Удружења, као и да се на тој адреси одвија било каква активност. По истим информацијама бораца из Лепосавића председник Удружења, Божовић  у последњих неколико година није виђен у Лепосавићу, нити спроводи било какве активности везане за Удружење и борце. Његова званична адреса на којој живи на Косову ( увид из АПР-а ) је Косовска Митровица. Међутим права истина је да Господин Божовић већ десет година живи у Београду на општини Звездара и да не спроводи никакве активности у Лепосавићу, а  камоли у неком другом делу Косова. Изгледа да му је најзначајнија референца на основу које је добио средства из буџета велико лично пријатељство са Државним  секретаром, господином  Драганом Поповићем.

Не треба да поседујете дедуктивне способности Шерлока Холмса да би вам било јасно да је ово Удружење само параван за трошење пара пореских обвезника - грађана Србије, којима се финансира политичка странка чији шеф руководи Министарством.

НАСТАВИЋЕ СЕ...